Analytiikka suunnitteluprosessien tukena

Kriittisten suunnitteluprosessien kanssa ei kannata tehdä kompromissejä, kun voit saada käyttöösi nopean, joustavan ratkaisun, jonka sisäänrakennettu analytiikka tukee päätöksen tekoanne. IBM Planning Analytics tekee enemmän kuin automatisoi manuaaliset suunnittelu-, budjetointi- ja ennusteiden tekemisprosessit. Analytiikka, joka tukee innovatiivista suunnitteluprosessia ja tekee automaattisesti uusia havaintoja datastanne.

IBM Planning Analytics tarjoaa:

  • Yhtenäinen selainpohjainen käyttöliittymä suunnittelutiedon keräämiseen. Ei vaadi paikallisia asennuksia.
  • Intuitiivinen ja monipuolinen Planning Analytics Workspace, jolla voidaan tehdä näyttäviä työtiloja tiedon syöttämiseen ja analysointiin.
  • Sisältää IBM Planning Analytics for Microsoft Excel -lisäosan, jonka avulla voidaan käyttää Exceliä tiedon analysointiin ja syöttämiseen.
  • Perustuu nopeaan muistinvaraiseen TM1 OLAP teknologiaan.
  • Integroitavissa SAP Business Warehouse (BW), Oracle Hyperion, IBM TM1 ja useiden muiden sovellusten kanssa.

Miltä IBM Planning Analytics näyttää?

IBM planning analytics
IBM planning analytics - suunnitteluun, budjetointiin ja ennusteiden tekoon.

Katso video ja kuule, miten yhdistää talous- ja operatiivisen suunnittelun liiketoiminnan eduksi.

ESIMERKKEJÄ RATKAISUISTA

Talousennusteet nopeasti 

Auttaa yhdistämään eri tietolähteissä olevan datan ja tekemään niiden pohjalta luotettavia ennusteita todella nopeasti.

Vältä riippuvuutta epäluotettavaan dataan ja käytä aikasi tehokkaammin ja tuottavammin.

Varaston optimointi 

Voidaan käyttää analysoimaan varastoa, optimoimaan ostoja ja pitämään myynnissä riittävästi suosituimpia tuotteita, jotta myynti ei takkuaisi ja asiakkaat pysyisivät tyytyväisinä.

Vältä suosittujen tuotteiden loppuminen kesken parhaan sesongin, jolla voi olla suuri vaikutus tuottavuuteen ja myyntiin.

HR Planning

Automatisoi tärkeimmät toiminnot, kuten HR-suunnittelun IBM Planning Analyticsilla ja saat tarvitsemasi tiedot nopeasti, jotta pystyt tekemään ratkaisevia päätöksiä.

What-if analyysit

Testaa erilaisia skenaarioita tai oletuksia ”mitä jos” -analyysin avulla, jonka pohjalta näet arvion taloudellisista vaihtoehtoisista vaikutuksista.

Lisätietoa

OTA YHTEYTTÄ

Ville Pesonen
Planning Solutions

Tel. 040 733 2786

BARC: The Planning Survey 17

Lue miten IBM Planning Analytics menestyi maailman laajimmassa suunnitteluohjelmistojen vertailussa. Ymmärrä miksi se on ehdotonta kärkeä liiketoimintahyödyssä, asiakastyytyväisyydessä ja helppokäyttöisyydessä.
Lataa!

Planning, budgeting and forecasting: Software selection guide

Hyödynnä ilmaista ”Planning, budgeting and forecasting: Software selection” -opasta, josta löydät asiantuntijoiden neuvoja ja saat ohjelmistojen toiminnallisuuksia vertailevan matriisin.
Lataa!