YDINOSAAMINEN

SOLENO

Kriittisen liiketoimintatiedon hallinta ja analytiikka on vahvuutemme. Olemme toteuttaneet jo vuodesta 2004 alkaen Business Intelligence ja Analytiikka -ratkaisuja menestyksekkäästi asiakkaillemme. Haluamme olla asiakkaidemme apuna liiketoiminnan kehittämisessä. Toimimme myös IBM-tuotteiden jälleenmyyjänä.

IBM Cognos Business Intelligence

IBM tarjoaa laajan skaalan Business Intelligence – ja analytiikka –ratkaisuja, joista tunnetuimmat ovat IBM Cognos Analytics ja IBM Watson Analytics.

IBM Watson ANALYTICS

Watson Analytics on seuraavan sukupolven koneoppimisen edelläkävijä, joka havaitsee automaattisesti erilaisia toistuvia malleja, tukee luonnollisia hakuja ja siihen on sisällytetty kehittyneempää analytiikkaa. Watson Analytics on saatavilla IBM Cloudissa.

Kiinnostaako Social Media Analytics?

Lue: BARC BI & ANALYTICS

IBM COGNOS ANALYTICS 11.1

IBM Cognos Analytics 11.1 on täysin uudenlainen, jännittävä ja interaktiivinen tapa löytää, tutkia ja jakaa dataan pohjautuvia näkemyksiä hallitussa ympäristössä. Uutta Analytics 11.1 -versiota ohjaa tekoäly, sisältäen neljä vallankumouksellista ominaisuutta:

  • AI Conversational Analytics -avustajan välityksellä voit nyt kommunikoida datan kanssa, nostaen esille piilotettuja näkemyksiä.
  • Advanced Analytics – sisältää teknologiat, kuten luonnollisen kielen ymmärtämisen ja tuottamisen (Natural Language Understanding, Natural Language Generation), mitkä auttavat käyttäjiä valjastamaan kaiken saatavilla olevan tiedon entistä syvällisempien näkemyksien pohjalle.
  • Tekoälyn suosittelemat visualisoinnit ja näkemykset –  kehittyneet analytiikkatoiminnot, jotka ehdottavat visualisointeja, näkemyksiä ja dataliitoksia dashboardeille.
  • Käyttäjäkeskeinen datan valmistelu ja mallinnus – tietojen valmistelu on yksinkertaista ja helppoa.
Lue: Gartner Raportti – How to Implement Business intelligence analytics platform

UKK – Usein Kysyttyjä kysymyksiä

MITÄ HYÖDYN ANALYTIIKASTA?

Yleisin hyöty on ajansäästö kun automatiikka hoitaa aikaisemmin manuaalisesti tehtyjen raporttien ja analyysien tekemisen.

Aikasi vapautuu tuottavampien asioiden tekemiseen, kuten tulosten analysoimiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

Raportointi on tarkempaa ja tiedot vertailukelpoisempia. Manuaalisiin raportteihin sisältyy aina riski virheistä ja epäjohdonmukaisista tuloksista.

MIKSI PITÄISI VALITA SOLENON RATKAISUT?

Solenolaiset ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaidensa onnistumisesta ja menestyksestä.

Asiakkaamme ovat hyötyneet valtavasti raporttien automatisoinnista ja analytiikan tuomasta hyödystä suhteessa kilpailijoihinsa.

MITEN PROJEKTIT ETENEVÄT?

Projektit alkavat nykytilanteen arvioinnilla ja tarpeiden määrittelyllä. Tämän perusteella valitaan sopivimmat ratkaisut ja aikataulu jolla tavoitteet saavutetaan.

MITÄ ANALYTIIKAN KÄYTTÖ MAKSAA?

Riippuu hyödyn määrästä. Jos ratkaisuja tarvitaan muutaman kerran vuodessa voidaan hyödyntää organisaation nykyisiä työkaluja tai ilmaisia työkaluja kuten Watson Analytics Free. Jos tavoitteena on luoda enemmän arvoa on järkevää suhteuttaa investointi tavoitellun arvon määrään (ROI).

OTA YHTEYTTÄ

Sami Ervasti
Advanced analytics and Cloud data

Tel. 040 5909 021