IBM Cognos Analytics 11.2

IBM Cognos Analytics 11.2 tarjoaa kaikki raportoinnin, visualisoinnin ja datan valmistelun tarpeet yhdessä ratkaisussa. Tekoäly auttaa paljastamaan piilotettuja trendejä ja draivereita, jotta saat selville tietojesi taustalla olevat tiedot joita perinteinen raportointi ei kerro. Ominaisuuksia:

  • Nopeuta tietojen valmistelua tekoälyn avulla
  • Automatisoi tietojen etsintä
  • Visualisoi ja raportoi dataa
  • Tuo edistynyt analytiikka ja datatiede päivittäiseen toimintaan
  • On Premises ja Cloud-vaihtoehdot

Sovi esittely tai keskustellaan raportoinnin tilastanne:

Ota yhteyttä!

SAMI ERVASTI
ADVANCED ANALYTICS AND CLOUD DATA

Tel. 040 590 9021

email sami.ervasti@soleno.fi

IBM COGNOS ANALYTICS

Katso kuinka IBM Cognos Analytics auttaa sinua tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä. Analytiikka on helppo ja nopeaa käyttää. Intuitiivinen käyttöliittymä tekee datan analysoinnista helppoa ja mukavaa.

LUE LISÄÄ KOKEILE ILMAISEKSI