IBM Planning Analytics Workspace 2.0.57 julkaistu

IBM on julkaissut hiljattain Planning Analytics Workspace 2.0.57 version, joka on isoin versiopäivitys tänä vuonna ja se tuo lukuisia uusia ominaisuuksia sekä päivityksiä Planning Analytics käyttöliittymään.

 

Uudistettu ulkoasu

Käyttöliittymän ulkoasu on uudistettu kokonaan ja se on nyt yhtenäinen Cognos Analytics -raportoinnin kanssa, jotka kaikki käyttävät ”Carbon Design” lähestymistapaa. Aloitussivu on täysin uudenlainen ja se muistuttaa nyt enemmän listaa, johon mahtuu paljon enemmän informaatiota vanhaan aloitussivuun verrattuna. Käyttäjien on myös mahdollista merkitä omia suosikkeja, jolloin nämä näkyvät helposti heti etusivulla.

 

Uusi dashboard ja lisää visualisointeja

Dashboardin moottori on nyt sama kuin Cognos Analytics -raportoinnissa. Uudistettu dashboard toimii paljon paremmin ja dashboardilla olevat elementit saadaan nyt määriteltyä tarvittaessa jopa pikselintarkasti. Lisäksi uusia visualisointeja on tullut lisää, mm. waterfall, bullet chart ja multiple-column/line chart visualisoinnit.

 

Katso alla oleva IBM:n esittelyvideo uudistetusta käyttöliittymästä

https://www.youtube.com/watch?v=-2I096wegMg

Ohjattu suunnittelu

Uutena ominaisuutena on lisätty mahdollisuus tehdä ohjattua suunnittelua. Tässä pääkäyttäjä pystyy ennalta määrittelemään suunnitelman, jolloin siihen määritellyt suunnittelijat saavat ohjatun suunnittelun, että mitä vaiheita ja millä aikataululla heidän pitää nämä tehdä. Loppukäyttäjät saavat automaattisen kutsun, kun suunnitelma avautuu ja heidän pitää käydä tekemässä se.

Ohjattu suunnittleu

Ennakoiva ennustaminen

Tekoälyyn (AI) ja algoritmeihin perustuva ennakoiva ennustaminen tekee ennustamisen helpoksi. Tällä voidaan generoida valmis ennuste halutulle aikajaksolle. Ennusteen generointi pohjautuu monimutkaisiin laskelmiin, jossa huomioidaan esim. historiadata, trendit ja kausivaihtelut.

Ennakoiva ennustaminen

Ota yhteyttä!

VILLE PESONEN
PLANNING SOLUTIONS

Tel. 040 733 2786

email ville.pesonen@soleno.fi

IBM PLANNING ANALYTICS

Kolmenkymmenen päivän kokeiluversion avulla saat käytännön kokemuksen IBM Planning Analytics -sovelluksesta.

LUE LISÄÄ KOKEILE ILMAISEKSI