Maksuton asiantuntijawebinaari 30.10.2020 klo 9-10: Tekoälyllä terästettyä tiedolla johtamista – modernit BI-ratkaisut

Rekisteröityminen:

https://lnkd.in/eJCFtMr

Tervetuloa mukaan asiantuntijawebinaariimme moderneihin BI-ratkaisuihin ja niiden mahdollistamaan liiketoimintahyötyyn liittyen! Webinaarissa kuullaan näkemyksiä niin teknologiatoimittaja IBM:n kuin kotimaisten analytiikkaratkaisuihin erikoistuneiden asiantuntijayritysten Midanoksen ja Solenon edustajilta.

Business Intelligence -ratkaisujen kehitystahti on huimaa. Erityisesti niihin sisäänrakennetun älykkyyden ansiosta datasta pystytään tänä päivänä johtamaan jo hyvin edistyksellisiä näkemyksiä liiketoimintapäätösten tekemiseksi. Tekoäly (AI) auttaa käyttäjää hahmottamaan mitä kaikkea liiketoiminnan kannalta hyödyllistä tietoa datasta onkaan ammennettavissa perinteisempien taulukoiden ja visualisointien lisäksi. Nykyaikaiset ratkaisut ovat myös kevyitä ottaa käyttöön ja niiden käyttäjäkokemukseen on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyden ja ulkoasun parannusten kautta. Parhaimmillaan ratkaisujen käyttö on mahdollista tietoturvallisesti mobiilisovelluksen kautta.

Webinaari toteutetaan paneelimuotoisena keskusteluna eri asiantuntijatahojen kesken, joista jokaisella on merkittävää kokemusta vaativien Business Intelligence ja Planning -ratkaisujen toteuttamisesta asiakkailleen. Keskustelussa pääpainon saavat käytännön esimerkit eri aloille toteutetuista hankkeista. Webinaarimme tarjoilee tiiviin ja tehokkaan tietopaketin muodossa uutta näkökulmaa modernien analytiikkatuotteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Agenda:

9.00 – Avaussanat
Niko Helle – Solution Sales, IBM

9.05 – Mihin kaikkeen moderni BI-ratkaisu taipuu?
Janne Lind – Technical Sales, IBM

9.25 – Paneelikeskustelu: Parempia liiketoimintapäätöksiä nykyaikaisten BI-ratkaisujen avulla
Tom Forsström – CEO, Midanos
Sami Ervasti – Executive Consultant, Soleno
Janne Lind – Technical Sales, IBM
Moderointi: Antti Haapasalo – Ecosystem Leader, IBM

9.50 – Kysymyksiä ja keskustelua