IBM Cognos Analytics 11.1.4 julkaistu

IBM Cognos Analytics 11.1.4 julkaistiin 15.10 ja alla tiivistettyä listaa uusista ominaisuuksista. Ilmaiseen kokeiluversioon pääset käsiksi tästä linkistä. Portaali / Yleiset parannukset ▪ Uusi aloitussivu ▪ Uusi järjestelmähälytystoiminto ▪ Avoimen lähdekoodin visualisointituki ▪ Kompakti selitys visualisoinneista Raportointi ▪ Jupyter-Notebook tuki Dashboardit ja tarinat • Aikasarjojen ennustaminen • KPI-widget tavoitearvolla ja Spark-viivalla • Crosstab Dashboardeilla • Vesiputouskaavio Tutkimus (Exploration) ▪ Uusi aloitustoiminto ▪ Uusi ohjattu vertailutoiminto ▪ Parannettu vertailulinjan toiminnallisuus ▪ Visuaalisuusominaisuudet Mallintaminen • Numeerisen datan tekstipohjainen ryhmittely ▪ Sää tietolähteenä (11 maassa) AI-avustaja • Edistynyt suodatus – lähetä useita suodattimia • Luo Dashboard kontekstista   Esimerkkikuvia Aikasarjojen ennustaminen dashboardilla KPI-widget tavoitearvolla dashboardilla Crosstab Dashboardilla

Ota yhteyttä!

SAMI ERVASTI
ADVANCED ANALYTICS AND CLOUD DATA

Tel. 040 590 9021

email sami.ervasti@soleno.fi

IBM COGNOS ANALYTICS

Katso kuinka IBM Cognos Analytics auttaa sinua tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä. Analytiikka on helppo ja nopeaa käyttää. Intuitiivinen käyttöliittymä tekee datan analysoinnista helppoa ja mukavaa.

LUE LISÄÄ KOKEILE ILMAISEKSI